Przechowywanie Żywności

Oceń ten artykuł
(0 głosów)
Autor:  Dział: Branże Stosujące Ozonowanie

Stosowanie ozonu, dzięki sterylizacji atmosfery zmniejsza aktywność mikrobiologiczną, przez co skutecznie przedłuża okres przechowywania towarów żywnościowych z różnych gałęzi przemysłu spożywczego.

Używanie generatora ozonu w pomieszczeniach w których przechowywana oraz sprzedawana jest świeża żywność przedłuża jej świeżość i trwałość oraz eliminuje nieprzyjemne zapachy.

Czytany 2743 razy Ostatnio zmieniany poniedziałek, 14 marzec 2016 16:19

Napisz komentarz!

GENERATOR OZONU

GENERATOR OZONU - OZONATOR pomoże Ci łatwo i skutecznie usunąć z Twojego otoczenia:

  • nieprzyjemne zapachy (dym papierosowy, zapach potu, moczu, stęchlizny, zapach kota, psa, itp.),
  • grzyby i ich zarodniki, różne gatunki pleśni,
  • bakterie, wirusy, roztocza oraz inne alergeny,
  • różne drobnoustroje.
 

Ozonatory Ozonizer

Ozonatory Ozonizer

Ozonatory OZONIZER charakteryzują się prostotą konstrukcji gwarantującą łatwość obsługi i bezawaryjność. 

  • wysoka wydajność i duży przepływ ozonu
  • łatwość obsługi, bezawaryjność
  • niski koszt eksploatacji
  • solidne wykonanie, wytrzymała konstrukcja, jakość i trwałość
  • szybki serwis gwarancyjny i pogwarancyjny
  • zgodność z normami CE
 

Wysoką trwałość ozonatorów zapewnia brak zbędnej elektroniki typu liczniki czasu pracy, timery, czy sterowniki mikroprocesorowe oraz wpływa na ich atrakcyjną cenę.

Korzystając ze strony zgadzasz się na używanie plików cookie, które są instalowane na Twoim urządzeniu. Za ich pomocą zbieramy informacje, które mogą stanowić dane osobowe. Wykorzystujemy je w celach analitycznych oraz aby dostosować treści do Twoich preferencji i zainteresowań. Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w Polityce Prywatności.